Albanais : libër mbi Islamin në gjuhën shqipe

Nouveaux produits

Informations

Albanais : libër mbi Islamin në gjuhën shqipe

Albanais : libër mbi Islamin në gjuhën shqipe

Albanais : libër mbi Islamin në gjuhën shqipe Il y a 1 produit.

  • 27,49 € Rupture de stock

    Ndihmen per velleZerit tane de flasin gjuhen shdipe; dhe duke e praktikuar fjalen e Allahut xh. sh."Ka nderin de t'ia ofroje lexuesit te nderuar kete Kur'an te perkthyer e te komentuar ne gjuhen shgipe nga H. ef. Sherif Ahmeti .Ky perkthim me komentim eshte reZultat te cilin e ka arritur perkthyesi gjate studimit te Kur'anit.

    27,49 € Rupture de stock
    Ajouter au panier
    Rupture de stock
Résultats 1 - 1 sur 1.

Nouveaux produits

Promotions

Ads

LE TAJWID EXPLIQUÉ AUX ENFANTS (Tome 1) d'après Farid Ouyalize (livre audio à télécharger) Catalogue Produits Visualiser

Meilleures ventes

Fabricants

PayPal